Cases: resultaten uit het werkveld

De Graaf Acquisitie is trots op de samenwerking met zijn klanten. Mijn gedreven, eerlijke en authentieke manier van bellen heeft voor vele organisaties tot groei in afspraken, sales en omzet mogen leiden. Hieronder een aantal voorbeelden waarbij de naam van de opdrachtgever in verband met privacy niet genoemd is. Graag deel ik referenties in een persoonlijk gesprek met u.

Zakelijke dienstverlening

Bezoekafspraken bij bedrijven met meer dan 250 werknemers in Nederland voor 6 accountmanagers. Er zijn bezoekafspraken gemaakt met HR manager, financiële directeur, compensation & benefits manager.

Bekijk deze case

Medische- en diagnostische apparatuur

Bezoekafspraken in ziekenhuizen om producten te demonsteren. In gesprekken met De Graaf Acquisitie hoe de markt te benaderen, wat zijn de USP’s, juiste mailtekst opstellen, om gezamenlijk tot de juiste propositie te komen.

Bekijk deze case

Online mediabureau

Bezoekafspraken en naamsbekendheid in de segmenten waar ze nog geen klanten hebben. Deze segmenten zijn: ooglaseren, hoorapparaten, leningen, hypotheken, energie.

Bekijk deze case

Gedreven en vakkkundig

Ik luister echt naar de klant zodat ik mijn klant leer kennen en persoonlijk verbinding maak. Ik streef er naar mijn klant positief te verrassen.

Na het succesvol afronden van mijn studie Commerciële Economie aan de HEAO in 1998 heb ik binnen verschillende (landelijke) organisaties en MKB bedrijven in verschillende branches diverse functies mogen vervullen. Ook heb ik in mijn werk als W&S consultant en vestigingsmanager bij veel bedrijven in hun keuken mogen kijken. Meer dan 20 jaar pleeg ik met veel plezier en met succes telefonische acquisitie waarbij kwaliteit en positieve inhoudelijke gesprekken in een hoog vaandel staan.

Wilt u ook persoonlijke acquisitie met succes?

Ik vertel u graag meer over mijn aanpak en successen. Neemt u gerust vrijblijvend contact met mij op.