Samen tot de juiste propositie gekomen!

Leverancier van medische- en diagnostische apparatuur

Behoefte
Bezoekafspraken in ziekenhuizen om producten te demonsteren.

Persoonlijk
In gesprekken met De Graaf Acquisitie hoe de markt te benaderen, wat zijn de USP’s, juiste mailtekst opstellen, om gezamenlijk tot de juiste propositie te komen.

Resultaat
Bezoekafspraken gemaakt met longartsen, wondconsulenten, inkopers en brandwonden- hartspecialisten en in kaart gebracht o.a. wie is verantwoordelijk, met wie werken ze samen, welke kansen op korte- en lange termijn. Meer naamsbekendheid. Agendaplanning en informatievoorziening om goed voorbereid aan tafel te zitten.

Resultaat in het kort

  • Diverse bezoekafspraken gemaakt
  • Inzicht kansen op korte- en lange termijn
  • Meer naamsbekendheid
  • Agendaplanning en informatievoorziening

Gedreven en vakkkundig

Ik luister ECHT naar de klant zodat ik mijn klant leer kennen en persoonlijk verbinding maak. Ik streef er naar mijn klant positief te verrassen.

Na het succesvol afronden van mijn studie Commerciële Economie aan de HEAO in 1998 heb ik binnen verschillende (landelijke) organisaties en MKB bedrijven in verschillende branches diverse functies mogen vervullen. Ook heb ik in mijn werk als W&S consultant en vestigingsmanager bij veel bedrijven in hun keuken mogen kijken. Meer dan 20 jaar pleeg ik met veel plezier en met succes telefonische acquisitie waarbij kwaliteit en positieve inhoudelijke gesprekken in een hoog vaandel staan.

Wilt u ook persoonlijke acquisitie met succes?

Ik vertel u graag meer over mijn aanpak en successen. Neemt u gerust vrijblijvend contact met mij op.