51,8% is een bezoekafspraak geworden!

Online mediabureau gespecialiseerd in leadgeneratie via native en display advertising

Behoefte

Bezoekafspraken en naamsbekendheid in de segmenten waar ze nog geen klanten hebben. Deze segmenten zijn: ooglaseren, hoorapparaten, leningen, hypotheken, energie.

Persoonlijk

In gesprekken met De Graaf Acquisitie hoe de markt te benaderen, wat zijn de USP’s, wie is het online mediabureau, juiste mailtekst opstellen, om gezamenlijk tot de juiste propositie te komen. De directeur wil zelf op directieniveau of bij de online marketeer& marketingmanager aan tafel om de diensten en toegevoegde waarde te kunnen vertellen.

Resultaat

De gehele markt in de segmenten: ooglaseren, hoorapparaten, leningen, hypotheken, energie in kaart gebracht o.a. wie is verantwoordelijk, met wie werken ze samen, welke kansen op korte- en lange termijn. Meer naamsbekendheid bij o.a. de beslisser in de segmenten. Agendaplanning en informatievoorziening om goed voorbereid aan tafel te zitten. Van de te bellen leads zijn 51,8 % een bezoekafspraak geworden.

Resultaat in het kort

  • De markt in kaart gebracht
  • Inzicht kansen op korte- en lange termijn
  • Meer naamsbekendheid
  • 51,8 % is een bezoekafspraak geworden

Gedreven en vakkkundig

Ik luister ECHT naar de klant zodat ik mijn klant leer kennen en persoonlijk verbinding maak. Ik streef er naar mijn klant positief te verrassen.

Na het succesvol afronden van mijn studie Commerciële Economie aan de HEAO in 1998 heb ik binnen verschillende (landelijke) organisaties en MKB bedrijven in verschillende branches diverse functies mogen vervullen. Ook heb ik in mijn werk als W&S consultant en vestigingsmanager bij veel bedrijven in hun keuken mogen kijken. Meer dan 20 jaar pleeg ik met veel plezier en met succes telefonische acquisitie waarbij kwaliteit en positieve inhoudelijke gesprekken in een hoog vaandel staan.

Wilt u ook persoonlijke acquisitie met succes?

Ik vertel u graag meer over mijn aanpak en successen. Neemt u gerust vrijblijvend contact met mij op.