De Graaf Acquisitie

De Graaf Acquisitie, uw constante salesmotor, is opgericht door Leo de Graaf, ik heb na mijn studie HEAO Commerciële Economie ruim 20 jaar ervaring in diverse functies opgedaan binnen verschillende (landelijke) organisaties en MKB bedrijven. Het meeste plezier en voldoening haal ik uit het contact maken met en verbinden van mensen zowel persoonlijk als via de telefoon. Na jarenlang succesvol in de B2B als telefonisch acquisiteur gewerkt te hebben heb ik besloten om vanuit mijn eigen bedrijf andere bedrijven te helpen om gesloten deuren te openen d.m.v. telefonische acquisitie op een betrouwbare, persoonlijke en authentieke manier.

Ik ben een professionele bruggenbouwer. Ik verbind mensen & bedrijven aan elkaar door middel van koude telefonische acquisitie. Mijn jarenlange ervaring als new businessmanager, in verschillende branches met het maken van bezoekafspraken d.m.v. telefonische acquisitie maakt het verschil. Op elk gewenst niveau in de organisatie kan ik echt contact maken met uw toekomstige klant. Ik bel uit uw bedrijfsnaam en voordat ik aan de slag ga maak ik mij de cultuur en uw product of dienst van uw organisatie eigen. De Graaf Acquisitie opereert daardoor als verlengstuk van uw sales- en marketingafdeling.

  • Telefonische Acquisitie
  • Leadgeneratie
  • Dataverrijking
  • Agendaplanning

Waar sta ik voor

Vertrouwen

Alles in de wereld draait om vertrouwen. Vertrouwen in elkaar, producten en diensten.

Groeien

Ik maak alleen kwalitatieve bezoekafspraken, ik zet u aan tafel met de juiste persoon. Ik streef naar een langdurige samenwerking met mijn klanten.

Betrokken

Gedurende onze samenwerking ben ik onderdeel van uw verkooporganisatie. Ik werk nauw samen met u en/of met andere mensen in uw organisatie.

Gemak

Ik ben uw constante salesmotor aan de voorkant om kwalitatieve afspraken te maken en breng voor u uw doelgroep en markt in kaart.

Gedreven en vakkkundig

Ik luister echt naar de klant zodat ik mijn klant leer kennen en persoonlijk verbinding maak. Ik streef er naar mijn klant positief te verrassen.

Na het succesvol afronden van mijn studie Commerciële Economie aan de HEAO in 1998 heb ik binnen verschillende (landelijke) organisaties en MKB bedrijven in verschillende branches diverse functies mogen vervullen. Ook heb ik in mijn werk als W&S consultant en vestigingsmanager bij veel bedrijven in hun keuken mogen kijken. Meer dan 20 jaar pleeg ik met veel plezier en met succes telefonische acquisitie waarbij kwaliteit en positieve inhoudelijke gesprekken in een hoog vaandel staan.

Ervaringen van anderen

Leo is geëngageerd en commercieel betrokken

“Leo is geëngageerd en commercieel betrokken, vasthoudend en georganiseerd op weg naar succes”. “Een bijzonder prettig mens om mee samen te werken”.

Leo heeft sterke sales en communicatieve vaardigheden

“Leo de Graaf heeft sterke sales en communicatieve vaardigheden en heeft bewezen om new business winstgevend in de markt te zetten”. “Leo is betrouwbaar, beschikt over humor en is een aanwinst voor uw bedrijf”.

Leo komt zijn afspraken na

“Naast doorzettingsvermogen beschikt Leo over veerkracht, hij komt zijn afspraken na, is een plezierige gesprekspartner en Leo is betrouwbaar”.

Serieus en sympathiek

“Ik heb Leo de Graaf leren kennen als een serieuze, professionele en sympathieke partner”.

Wilt u ook persoonlijke acquisitie met succes?

Ik vertel u graag meer over mijn aanpak en successen. Neemt u gerust vrijblijvend contact met mij op.