B2B afspraken door telefonische acquisitie

Telefonische acquisitie B2B is een vak apart. Het gaat er om goed te luisteren naar de suspect of prospect en te signaleren of er daadwerkelijk vraag is naar de aangeboden dienst of product. De Graaf Acquisitie is daarbij een volwaardige gesprekspartner met kennis van zaken.

 

Herkent u dit?

 • U bent op zoek naar nieuwe klanten?
 • U wilt een continue stroom aan leads en bezoekafspraken?
 • U of uw medewerker vindt ‘koud’ bellen of acquisitie vervelend?
 • U wilt meer naamsbekendheid en informatie uit uw markt?

 

Telefonische acquisitie is vaak een eerste stap in het totale acquisitietraject. Aan tafel met uw doelgroep, op een verstandig moment! Dat is waar telefonische acquisitie voor kan zorgen! Door telefonische acquisitie aan De Graaf Acquisitie uit te besteden bouwt u structureel aan uw relatie met toekomstige klanten op korte en langere termijn. Ik bedien klanten in verschillende branches o.a:

 • Recruimentbureau
 • Financiële Dienstverlening

 • Industrie
 • Startups

 • ICT dienstverleners

 • Vastgoed

 • Facility- Fleetmanagement

 • Zakelijke Dienstverlening

B2B Acquisitie uitbesteden

Bent u op zoek naar nieuwe klanten? Telefonische acquisitie is vaak een eerste stap in het totale acquisitietraject. Aan tafel met uw doelgroep, op een verstandig moment. Dat is waar telefonische acquisitie voor kan zorgen. Het grote voordeel van uw B2B acquisitie uitbesteden aan mij is dat leads structureel worden opgevolgd. De Graaf Acquisitie kan deze uitermate belangrijke eerste stap van u overnemen omdat uw eigen salesmensen er niet aan toekomen, het niet ‘durven’, er geen structuur in krijgen of waardevoller zijn bij de klant.

 

Voordelen uitbesteden B2B Acquisitie:

 1. Een ervaren B2B acquisitiespecialist met meer dan 20 jaar ervaring.
 2. Ik maak pas een afspraak als er echt interesse is in de dienstverlening of uw product.
 3. Ik voer echte gesprekken en werken nooit vanuit een script.
 4. U bent zeker van een continue stroom aan leads. Ik sta voor een doelgerichte aanpak in new business, ik benader prospects, kwalificeer ze en maak zo nodig een kwalitatieve afspraak voor u of uw salesmensen.
 5. U krijgt een schat aan informatie. Ik verrijk de klantendatabase met markt-, doelgroep- en klantinformatie. Daarmee kunt u zich onderscheiden t.o.v. uw concurrenten en is een goed sturingsinstrument voor communicatie, productontwikkeling, en service.
 6. U houdt de saleskosten in de hand. Met gehele of gedeeltelijke uitbesteding van het salestraject worden vaste kosten variabel en u bent flexibeler.

 

Mocht u graag eens met een van onze klanten willen praten over hun ervaringen met mij, laat dat dan even weten. Ik zal u dan in contact brengen met de juiste contactpersonen.

Gedreven en vakkkundig

Ik luister echt naar de klant zodat ik mijn klant leer kennen en persoonlijk verbinding maak. Ik streef er naar mijn klant positief te verrassen.

Na het succesvol afronden van mijn studie Commerciële Economie aan de HEAO in 1998 heb ik binnen verschillende (landelijke) organisaties en MKB bedrijven in verschillende branches diverse functies mogen vervullen. Ook heb ik in mijn werk als W&S consultant en vestigingsmanager bij veel bedrijven in hun keuken mogen kijken. Meer dan 20 jaar pleeg ik met veel plezier en met succes telefonische acquisitie waarbij kwaliteit en positieve inhoudelijke gesprekken in een hoog vaandel staan.

Ervaringen van anderen

Leo is geëngageerd en commercieel betrokken

“Leo is geëngageerd en commercieel betrokken, vasthoudend en georganiseerd op weg naar succes”. “Een bijzonder prettig mens om mee samen te werken”.

Leo heeft sterke sales en communicatieve vaardigheden

“Leo de Graaf heeft sterke sales en communicatieve vaardigheden en heeft bewezen om new business winstgevend in de markt te zetten”. “Leo is betrouwbaar, beschikt over humor en is een aanwinst voor uw bedrijf”.

Leo komt zijn afspraken na

“Naast doorzettingsvermogen beschikt Leo over veerkracht, hij komt zijn afspraken na, is een plezierige gesprekspartner en Leo is betrouwbaar”.

Serieus en sympathiek

“Ik heb Leo de Graaf leren kennen als een serieuze, professionele en sympathieke partner”.

Wilt u ook persoonlijke acquisitie met succes?

Ik vertel u graag meer over mijn aanpak en successen. Neemt u gerust vrijblijvend contact met mij op.